RECEPTES AMB CEBOLLÍ


Crema fresca de cebollí
L'elaboració és molt senzilla i molt ràpida. Es tracta d'una crema derivada de la maionesa, de manera que l'única complicació que podem tenir és fer una maionesa correctament. La resta és barrejar i menjar.
ingredients
• Per a la maionesa, 1 ou, 200 ml d'oli de gira-sol, suc de mitja llimona i sal. A més 150 ml de nata líquida, 5 cullerades de cebollí fresc picat, pebre negre acabat de moldre i sal.
Com fer crema fresca de cebollí
Primer fem la maionesa. Batem l'ou incorporant poc a poc l'oli. Afegim les sal i el suc de llimona al final.
A la maionesa li barrejarem la nata, el cebollí fresc picat, posem a punt de sal i pebre.
Reservem a la nevera fins el moment de servir.
Temps d'elaboració | 15 minuts
Dificultat | Fàcil

La crema fresca de cebollí està genial per fer aletes, però també per untar en sandvitxos o en entrepans. Una altra opció és menjar com un acompanyament per unes crudités.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada